Oproep Oud-Leden

TVE Trakteert!

Beste oud-leden van TVE,
Dit jaar bestaat TVE 50 jaar. Daar zijn we trots op en vinden dit aanleiding voor een muzikaal feestje. Op zondag 17 mei vieren wij dit met een middag vol herinneringen en natuurlijk ook vol muziek. Wij nodigen je uit om die middag met ons mee te zingen of te komen luisteren. Jij bent immers ook onderdeel van onze 50 mooie TVE-jaren.

Meezingen
Onze dirigent Ramon van den Boom heeft op dit moment twee werken op het oog:
‘Luminous Night of the Soul’ van Gjeilo en een deel uit het oratorium ‘Solomon’ van Händel.
Je bent van harte welkom vanaf 13:00 uur, we starten met een lichte lunch.
Tussen 14:00 uur en 15:00 uur is er een gezamenlijke repetitie en om 15:30 uur is dan het concert. E.e.a. speelt zich af in Het Cenakel in Tilburg, de ruimte waar we al geruime tijd repeteren en waar we veel mooie concerten gegeven hebben. Na het concert is er natuurlijk tijd om gezellig na te praten met een drankje.

Aanmelden
Vind je het leuk om weer even onderdeel te zijn van ons koor en mee te zingen, meld je dan vóór 1 april aan bij onze secretaris Anneke van de Ven-Verkuijlen via annekeverkuijlen@hotmail.com.
Vermeld bij welke stempartij je mee wilt zingen en of je voor de lunch speciale dieetwensen hebt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en meer informatie.

Luisteren
Wil je 17 mei onze gast zijn, zonder mee te zingen; meld je dan aan via kaartverkoop.tve@gmail.com. Vermeld daarbij ook in welke jaren je lid van TVE was. Voor ons leuk om te weten. Er wordt dan een gratis kaartje voor je (en eventueel je partner) gereserveerd.

Muziekids
Tijdens het concert maakt kunstenares Irene Ulrich een schilderij op basis van haar impressies in de middag. Dit schilderij wordt onder de Vrienden, leden, oud-leden en andere bezoekers verloot. De opbrengst komt ten goede aan Muziekids, een Stichting die actief is voor zieke kinderen in het Elizabeth -Tweestedenziekenhuis in Tilburg. Loten a € 5,- kun je bestellen bij Ton van den Boom: ajmvdboom@home.nl of tel. (013) 455 38 91.

Graag tot zondag 17 mei!